Cum iti pui fatete, in 6 pasi

Fatete dentare » Cum iti pui fatete, in 6 pasi
Prima vizita

Prima vizita

La prima programare se va realiza diagnosticarea și planning-ul digital al cazului, în urma carora se va incepe documentarea cazului clinic iar la final fiecare pacient va primi un pasaport dentar digital care contine toate informatiile. Aceasta documentare initiala ne permite sa diagnosticam nucleul problemelor complexe si sa planificam digital, pana la cel mai mic detaliu, fiecare aspect al cazului.

 

Planificarea digitala a viitorului zambet

Planificarea digitala a viitorului zambet

Desi tratamentul cu fatete sau coroane dentare este un tratament estetic, rezultatul final al tratamentului  se obtine tratand cazul clinic intr-un mod complex, intotdeauna  cauza problemei pentru ca în final sa avem un zambet frumos dar și functional. 
 
Pregătește-te să-ți descoperi identitatea zambetului în doar 4 pași!
 
Toate tratamentele estetice sunt presimulate, iar formele dintilor folositi sunt forme naturale. Pacientul stie de la inceput ce va primi la final, cum va arata rezultatul, cat va costa, si aproximativ cat va dura tot tratamentul.
Costuri

Costuri

Consultația inițială are un cost fix de 150 Ron și include realizarea statusului dentar și radiologic cu ajutorul computerului tomograf și a scanerului intraoral TRIOS 3SHAPE. 
 
Un plan de tratament estimativ care contine toate costurile va fi comunicat pacientului intotdeauna inainte de inceperea acestuia.  Pacientul va primi o estimare foarte detaliata si precisa, impreuna cu toate optiunile de plata posibile, dupa prima programare (plata în rate prin partenerii bancari Credit Europe Bank, Banca Transilvania, ING).
 
 
Cere detalii
Etapele tratamentului

Etapele tratamentului

1. Realizam o serie de poze și inregistrari video , scanam dinții  și simulam estetica viitorului zambet cu fatete sau coroane  dentare prin Digital Smile Design.

2. Pacientul  testează  viitorul zambet chiar inainte de inceperea tratamentului.

3. Are loc prepararea dintilor sub control microscopic, scanarea și trimiterea informatiilor digitale catre laboratorul dentar inhouse. Pacientul primește fatetele provizorii care simulează perfect forma fatetelor dentare finale.

4. Cimentarea fatetelor definitive.

Monitorizare

Monitorizare

În echipa de tratament va fi alaturi de pacient, un coordonator care iti va oferi suport informativ,  logistic și te va ajuta în  planificarea financiară.

Intretinere

Intretinere

Odata cu finalizarea cazului fiecare pacient va primi un pasaport digital actualizat cu toate informatiile legate de planul de tratament cu fatete dentare realizat. 
 
Pentru pacientii nostri  locali oferim control regulat gratuit.
 
 
Fa programare