Prețuri fațete dentare

Fatete dentare » Prețuri fațete dentare

Fațetele dentare reprezintă foițe subțiri din material ceramic care se aplică pe suprafața dinților pentru a le îmbunătăți aspectul. Acestea sunt recomandate în cazul dinților ciobiți, fisurați, rotiți sau cu alte anomalii ușoare de poziție, precum și în cazul dinților cu o culoare inestetică ce nu poate fi eliminată prin albirea dentară. Vezi care sunt prețurile pentru fațete dentare și recapătă-ți zâmbetul perfect!

Fațete dentare din zirconiu

Fațete dentare din zirconiu

Prețul unei fațete dentare din zirconiu pornește de la 350 EUR. În funcție de problemele estetice ale danturii tale, poți apela la o singură fațetă sau la mai multe. Așadar, prețul final al fațetelor dentare depinde de dimensiunea lucrării estetice. Pentru a obține un zâmbet perfect, nu este obligatoriu să aplici fațete pe fiecare dinte, îți poți înfrumuseța dantura și dacă vei corecta doar dinții cu probleme. Alegerea nuanței fațetelor se va face cu mare atenție, pentru a se potrivi cât mai bine cu dinții naturali. Așadar, chiar și dacă fațetarea se va realiza pe o suprafață mai restrânsă, aspectul zâmbetului va fi unul armonios.

Fa o programare
Fațete dentare E-max

Fațete dentare E-max

Prețul unei fațete dentare E-max pornește de la 400 euro. La fel ca în cazul fațetelor din zirconiu, și cele din ceramică E-max se pot aplica fie pe un singur dinte, fie pe mai mulți, în funcție de nevoile fiecărui pacient. Așadar, prețul final al fațetelor dentare utilizate pentru tratament va depinde de cât de mare va fi lucrarea executată. Ceramica E-max este de foarte bună calitate și aceasta se va potrivi perfect cu restul dinților, chiar și dacă se va aplica o singură fațetă. Astfel, aspectul zâmbetului va fi unul perfect natural.

Fa o programare

Soluții financiare

Înainte de începerea procedurii propriu-zise de aplicare a fațetelor dentare, vei urma o consultație cu un cost fix de 150 RON. Scopul acesteia este de a stabili starea exactă a danturii, precum și de a realiza amprentarea cavității orale cu ajutorul scannerului intraoral Trios 3Shape. Astfel, vom putea proiecta fațetele potrivite pentru tine. Află mai multe despre procedura de aplicare a fațetelor aici.

În urma acestei evaluări, medicul poate face o estimare exactă a tuturor costurilor implicate în tratamentul complet, iar acestea îți vor fi comunicate înainte de a începe orice fel de procedură. Pe lângă prețul fațetelor dentare, veți discuta și despre soluțiile de plată. Poți achita tratamentul integral sau în rate, cu ajutorul partenerilor bancari Credit Europe Bank, Banca Transilvania și ING.

 

Fațete dentare: Raport calitate – preț

Prețul unei fațete dentare este influențat de câțiva factori foarte importanți pentru rezultatul final al tratamentului. Deși poți fi tentat să te îndrepți către opțiunile mai accesibile din punct de vedere al prețului, este recomandat să ții cont de acești factori. Astfel, te poți asigura că vei beneficia de o lucrare durabilă, de calitate, care va arăta grozav și îți va reda zâmbetul mult dorit.

Medicul dentist

Este esențial ca medicul pe care îl alegi să fie specializat în estetică dentară și să aibă experiență în aplicarea fațetelor dentare. Poți verifica portofoliul său de cazuri pentru a vedea cum arată zâmbetele construite de acesta și a afla dacă sunt pe placul tău. 

De asemenea, este important și să comunici deschis cu acesta. Asigură-te că medicul a înțeles ceea ce îți dorești și te poate ajuta să obții un zâmbet care să arate exact așa cum ai visat. Însă, este recomandat și să fii deschis la sugestii. Este posibil ca tipurile de fațete pe care le vrei să nu se potrivească foarte bine cu trăsăturile tale și, astfel, rezultatul nu va fi cel dorit. În aceste situații, medicul îți va sugera alte variante care ar putea fi mai potrivite pentru tine.

 

Laboratorul și tehnica folosită

Un rezultat de bună calitate se obține mai ușor cu ajutorul tehnologiei avansate. La clinica noastră vei beneficia de tehnică digitală cu ajutorul cărora vei obține zâmbetul mult visat. 

Pentru început, vom folosi tehnologia Digital Smile Design pentru a realiza o simulare a viitoarei danturi. Cu ajutorul acesteia vom stabili exact cum vor trebui să arate fațetele și ce dimensiuni vor avea și, pe baza măsurătorilor digitale, acestea vor fi construite în laboratorul propriu prin tehnologia avansată CAD/CAM. Ai șansa și de a proba zâmbetul înainte de cimentarea definitivă a fațetelor cu ajutorul unui mock-up (fațete de test) care se aplică provizoriu.

 

Calitatea materialului

La clinica noastră poți beneficia de fațete dentare din zirconiu și fațete dentare E-max, acestea din urmă fiind realizate integral din ceramică de înaltă calitate. Există o mică diferență de preț între ele, fațetele E-max fiind mai rezistente și asigurând cu ușurință un aspect natural. Fațetele din zirconiu sunt, de asemenea, o alegere bună, însă sunt recomandate în special dinților cu mai multe probleme. Vezi tipurile de fațete dentare pe care le oferim și descoperă mai multe detalii despre acestea.

Îți dorești și tu un zâmbet impecabil și niște dinți perfecți, fără colorații sau fisuri? Fă acum o programare și află cum îl poți obține. Medicii noștri te vor informa cu privire la prețurile fațetelor dentare, la procedurile pe care le vei urma și te vor sfătui despre cele mai bune metode pentru a-ți păstra zâmbetul strălucitor!